Semine webinarer > Opptak fra webinar: Fra punching til verdiøkning - Møt NHC Services og Ignite Procurement

Opptak fra webinar: Fra punching til verdiøkning - Møt NHC Services og Ignite Procurement

Opptak fra webinar: Fra punching til verdiøkning - Møt NHC Services og Ignite Procurement

Reisen er ikke over selv om automatiseringsgraden passerer 80%, 90% eller 100%. Da vil de beste økonomiavdelingene for lengst være i full gang med å hjelpe resten av organisasjonen med å skape merverdi ut av dataene som kunstig intelligens har hjulpet dem med å samle inn. 

 

 

Når fakturaer splittes på varelinjenivå, og dataene derfra systematiseres, kan nye mønstre kartlegges. Hvilken innsikt er det mulig å hurtig hente ut fra regnskapsdata, hvordan kan den enkelt fremstilles i et dashboard, og hvordan kan den brukes til å oppnå konkurransefortrinn?

I dette webinaropptaket kan du møte vår kunde NHC Services og vår strategiske partner Ignite Procurement.

 

Agenda og foredragsholdere:

NHC Services er godt i gang med innsikts- og analyseløsningen i SEMINE og Ignite. De vil dele sine erfaringer med løsningen, og snakke om hvilke fordeler de opplever. Elisabeth Dragseth, Head of shared services finance, NHC Services

Ignite Procurement og Semine viser og forteller vi om hvordan du med få tastetrykk kan få dybdeinnsikt fra linjedata tilgjengelig i et dashbord, og hvordan denne innsikten kan brukes til kostandsoptimalisering og tidsreduksjon i bl.a. innkjøpsprosesser. Nå kan du enkelt ta avgjørelser basert på faktiske data. Det blir også vist en kort demo av denne modulen, en "game changer" for regnskaps- og finansteam. Børge Langedal, kommersiell leder, Ignite Procurement og Daniel Karsen, kommersiell leder, Semine 

 

Last ned webinaret og lær mer!


  • Passer for: ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen

Til registrering

 

 

Webinarserie om effektivisering av økonomifunksjonen

Ny landingsside banner

Dette webinaret er del av en webinarserie som omhandler hyperaktuelle teknologier for leder og ansatte i økonomiavdelinger. Vi har fått med oss selskaper som Avarn Security, Recover, ALLSKOG, Regnskap Norge, Kaffebrenneriet og Skolt. Les mer og last ned de andre webinarene i denne serien.

Mer informasjon og nedlasting